KUPADA 4'ÜNCÜ BULUŞMA

Bursaspor, Sivasspor ile daha önce Türkiye Kupası’nda 3 kez karşı karşıya gelirken yeşil beyazlılar bu 3 karşılaşmadan da sahadan galibiyetle ayrıldı. Bu karşılaşmalarda Bursaspor toplamda 10 gol atarken kalesinde ise gol görmedi. İki ekibin Türkiye Kupası’nda karşı karşıya geldikleri ilk karşılaşma 15 Şubat 1978 yılında Sivas 4 Eylül Stadı’nda gerçekleşti. 4'üncü Kademe maçını Bursaspor 2-0 kazanırken, goller efsane oyuncusu Sedat Özden’in ayağından geldi. Türkiye Kupası’nda en son 2009-2010 sezonunda grup aşamasında karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinden Bursaspor sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı.

OZAN YETİŞMEDİ

Bursaspor’da Spor Toto Süper Lig’in normal sezonunun son maçı olan Gaziantepspor maçında forma giyemeyen Adem Koçak ve Ozan İpek takımla antrenmanlara başladı. Sakatlığı devam eden Ozan İpek’in Sivasspor maçında forma giyemeyeceği belirtildi.

DÜDÜK AYDINUS'TA

Bursaspor'un Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda saat 20.30'da oynayacağı Sivasspor karşılaşmasını Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Kemal Yılmaz yapacak. Mücadelenin 4'üncü hakemi ise Mete Kalkavan. Bursaspor'un, yarınki mücadeleye şu 11'le çıkması bekleniyor:

"Carson- Basser, Serdar, Ömer, Hakan- Sestak, N'Diaye, Adem, Vederson- Batalla, Pinto"


EK(İA/Aİ)