YÖNETİCİ EREN: "GALİBİYETLE DÖNECEĞİZ"

Yönetici Selçuk Eren, 3 puan parolasıyla yola çıkacaklarını belirtti, "Samsun'dan galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Takımımız Manisaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında sahaya hakim, futbola hakim oyun sergiledi. Çıkışımızı devam ettirip bu maçı da kazanıp seriye devam etmek istiyoruz" dedi. Selçuk Eren, Futbol Federasyonu başkan seçimlerinde Yıldırım Demirören'in adaylığıyla igili soru üzerine şunları söyledi:

"Başkanımız bu konuda gerekli açıklamaları yaptı. Belirlenen 10 kritere bu aday uyuyor mu? Başkanımız bu kriterlere uymadığını söyledi. Bursaspor Kulübü, dik duruş sergileyen 2 kulüpten biri oldu. Bu seçimlerde bir çok aday var. Kulübümüz de bu adaylar arasında en iyi değerlendirmeyi yapıp, en iyisine oy vereceğine şüphemiz yok. İsim vermemiz şu an için mümkün değil."

İLHAN USLU:"SEYİRCİSİZ OYNAMA ADALETSİZ BİR KARAR"

Yönetici İlhan Uslu ise, "Bizim için önemli bir maç. Üst sıralara çıkmak için önemli bir engeli aşmış olacağız. Hedefimiz 3 puan" diye konuştu. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun verdiği 1 maçlık seyircisiz oynama cezasını da değerlendiren İlhan Uslu, şöyle konuştu:

"Benim anlamadığım bir şey var, kötü tezahürat 100 saniyenin üstünde olursa ceza var. O kadar büyük tezahürat olduğunu sanmıyorum. Adaletsiz bir karar verildi. Gerekli başvurularda bulunduk. İnşallah kalkar ama kalkmazsa da bayanlar ve çocuklar bizim en büyük destekçimiz."

RECEP BÖLÜKBAŞI:"SERDAR HAKETTİ"

Genel Sekreter Recep Bölükbaşı'da Serdar Aziz'in A milli takım kadrosuna çağırılmasını değerlendirirken şöyle dedi:

"Serdar Aziz bunu haketti. Bizim için bir sürpriz değildi. Yalnız Serdar Aziz değil 5 yabancı futbolcumuz da milli takımlara gitti. Bu Bursaspor'un kalitesini gösterir. Orta sahada Adem olsun, solda Ozan olsun, savunmada İbrahim olsun hepsi milli takımı hakediyorlar. Performansı yüksek olan arkadaşlar davet ediliyor. İnşallah Slovakya maçında Serdar oynar. Bursa'da oynanacak maçta kendi taraftarı önünde oynayacaktır. Serdar Aziz milli takım formasını bırakmayacaktır."

ERTUĞRUL SAĞLAM: "KAZANMAK İSTİYORUZ"

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yarın oynayacakları Samsunspor maçını değerlendirirken şunları söyledi:

"Samsun şehrinin ve Samsunspor'un benim hayatımda çok önemli yeri var. Orada teknik direktörlük ve futbolculuk yaptım. Ligdeki konumları itibariyle kesinlikle kazanmaları gereken bir maça çıkacaklar. Bizim de hedeflerimiz doğrultusunda play off iddiamız için önemli bir maç oynayacağız. Güzel bir karşılaşma olacağını bekliyorum. Açık futbol oynanacak. Güzel bir futbol ziyafeti ortaya çıkacak. Kazanmak istiyoruz."

SERDAR AZİZ: "HEDEFİME ULAŞTIM"

İlk kez A milli takım kadrosuna çağrılan savunma oyuncusu Serdar Aziz ise şöyle konuştu:

"Benim en büyük hayalim buydu. Kadroda olduğumu gördüm ve çok mutlu oldum. Çok teşekkür ediyorum. Hedeflerim vardı her zaman söylüyordum. Bunu başardım inşallah devamı gelir. Milli takım savunma sıkıntısı çekmeyecektir. Kendime güveniyorum. Şans verilirse ilk maça Bursa'da çıkacağım. Bursalıyım ve Bursaspor'u temsil edeceğim. Taraftarımızla beraber müthiş olacaktır. İnşallah güzel bir şekilde maçı da kazanırız."

Samsunspor maçını da değerlendiren Serdar, "Biz ilk 8'in içinde olmak istiyoruz. Güzel ama zor bir maç olacak. Etkili ve formda oyuncuları var biz de ona göre önlemlerimizi alacağız" diye konuştu.



EK(İA/AÖ) FOTOĞRAF