PİNTO 5 HAFTA SONRA SAHADA


Bu sezon sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Şilili futbolcu Sebastian Pinto, ligin 10. haftasındaki Kasımpaşa maçından bu yana forma giyemiyor. Bu sezon yeşil beyazlı forma ile ligde 3 gol kaydeden yetenekli futbolcu 5 hafta sonra Orduspor maçının kadrosuna girdi. Pinto sahaya 11 kişilik kadroda çıktı. 


BANGURA VE FORSELL 18'E GİREMEDİ


Bursaspor'un tarihinin en yüksek bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı ancak kendisinden beklenen verimi alamadığı Teteh Bangura Orduspor maçı kadrosuna giremedi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam Bangura'nın yerine 18 kişilik kadroya genç oyuncu Okan Deniz'i aldı. En son Nazilli Belediyespor maçında forma giyen Forsell de Orduspor maçının kadrosuna alınmayan isimler arasında yer aldı. 


TUNCAY TARAFTARA SİTEM ETTİ


Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Tuncay Şanlı, tribünlerin dolmamasından şikayetçi oldu. Şanlı şikayetini sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki sayfasından gösterdi. Tecrübeli futbolcu, "Evimizdeki maçlara giderken arkadaşlarla takım otobüsünde stat dolar mı diye konuşmak yerine, dolu tribünlere oynayacağımızı bilmek istiyoruz. Tribünlerin dolması için tek kriter sadece sonuç mu? Bu şehirde tek takım, tek renk var. Arkasında sonuçlardan bağımsız durmak gerekmez mi" ifadelerini kullandı. 


KALECİ HARUN 18 KİŞİ ARASINDA


Bursaspor'un genç file bekçisi Harun Tekin, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Nazilli Belediyespor karşılaşmasında gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti. Genç kaleci Orduspor maçının 18 kişilik kadrosuna alınırken, ikinci kaleci Yavuz Özkan ise kadroya alınmadı. 


TRİBÜNLER BOŞ KALDI


Bursaspor taraftarları Orduspor maçına beklenen ilgiyi göstermedi. Bursa Atatürk Stadı tribünlerinin boş kalması dikkat çekti.


EK (CE/AÖ)