Galatasaray galibiyetinin ardından deplasmanda Trabzonspor'a mağlup olan ve düşüşü süren Bursaspor, yarın ligin güçlü ekiplerinden Orduspor'la oynayacak. Yeşil beyazlılar, Orduspor'u yenerek yükselişe geçmek ve kötü gidişi sonlandırmanın hesaplarını yapıyor.

20'NCİ RANDEVU

Bursaspor, bugüne kadar Orduspor ile oynadığı 19 maçlık periyotta 6 galibiyet 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti. Rakip fileleri toplam 23 kez sarsan Bursaspor, kalesinde ise 19 gol gördü. Ligin ilk yarısında Ordu deplasmanında oynanan mücadele ise 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı.

BASSER DÖNDÜ

Bursaspor'da, Afrika Kupası'nda ülkesinin milli takımında olan Faslı Basser takımla birlikte dünkü antrenmana çıktı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, Orduspor karşılaşmasında tecrübeli futbolcuya görev vermesi bekleniyor. Yeşil beyazlı ekipte sakat ve cezalı oyuncu ise bulunmuyor.

DÜDÜK ŞİMŞEK'TE

Bursaspor'un yarın saat 16.00'da Bursa Atatürk Stadı'nda Orduspor ile oynayacağı maçı Trabzon bölgesi üst klasman hakemi Barış Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını İsmail Köse ve Mehmet Metin yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu. Bursaspor'un, Orduspor mücadelesine şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

"Carson-Basser, Serdar, İbrahim, Vederson - Sestak, Adem, N'Diaye, Ozan - Batalla, Pinto"


EK(İA/Aİ)