PİNTO DA KAFİLEYE ALINDI

Yeşil beyazlı kafilede 23 futbolcu yer aldı. Sabah yapılan antrenmanda yer alan Fernando Bellushi, Ferhat Kiraz ve Michael Basser, takımla birlikte Manisa’ya gitti. Sakatlığı devam eden Şilili forvet oyuncusu Sebastian Pinto’nun da takımla birlikte gitmesine karar verildi. Genç oyuncular Sercan Şen ve Taha Can Velioğlu da kafileye yer aldı. Yeşil beyazlı takım, Akhisar Belediyespor maçı için Manisa’da kalacak.

ASLANTAŞ: "İKİ MAÇI DA KAZANMAK İSTİYORUZ"

Yeşil beyazlı takım oyuncularından Hakan Aslantaş, yolculuk öncesinde yaptığı açıklamada oynanacak iki maça da kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Hakan Aslantaş, şöyle konuştu:

"Kesin kazanmamız gereken iki maça çıkacağız. Takımımızın morali iyi durumda. Ligdeki durumumuz çok iyi değil ama alacağımız 3 puan ile üst sıralara yaklaşmak istiyoruz. Bu sezon lig çok tuhaf. Bir maç kazandığımız takdirde üst sıralara yaklaşırken mağlubiyet anında geriye düşüyorsunuz. Ligin ilk yarısını üst sıralarda tamamlamak istiyoruz. Kupada da geçen sezonki gibi başarılı olmak istiyoruz."

Ferhat Kiraz ise telafisi olmayan iki maç oynayacaklarını belirterek Bursa’ya çifte zaferle dönmek istediklerini söyledi.


EK(CE/AÖ)