Güzel oyunlarını 3 golle süslediklerini ifade eden Yedikardeş, "Samsunspor için üzgünüz, inşallah toparlanırlar ve ligde kalırlar. Güzel bir şehir ve güzel bir deplasman. Bugünkü oyunlarıyla da biraz kötüydüler ama inşallah toparlanırlar. Bizim takımımız her gün geçtikçe arada sallantılı günleri atlatmış görünüyor. Uzun bir aradan sonra 3 maçta arka arkaya galibiyet almış olduk. Önümüzdeki haftaki maçta da bayan ve çocuk taraftarlarımıza oynayacağız. Seriyi devam ettirmek istiyoruz. Kalan maçlarımızla da üst sıraları zorlamak için mücadelemize devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU ERKAN KAMAT: TAKIMIMIZA İNANIYORUZ

Oyuncuların istekli olması ve kazanma arzularından memnun olduklarını dile getiren Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat da şunları söyledi:

"Oyuncularımızın istekli olması ve kazanma arzuları 4 haftadır üst düzelde. İnanılmaz bir performans gösteriyorlar. Bundan sonra da aynı hırs ve azimle yola devam edeceklerine inanıyorum. Üst sıralara çıkmak için elimizden geleni tüm ekip olarak yapmak istiyoruz. Başarıda iyi zamanlar, yükselişler vardır akabinde takım ufak tefek hatalar, şanssızlıklar olabilir. İnişler, çıkışlar her zaman olabilir. Biz takımımıza inanıyoruz. Herkes müsterih olsun biz takımımıza güveniyoruz."


EK(İA/Aİ)