Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Lokomotif Moskova maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. CSKA Moskova maçından çok farklı bir maç olmadığını ifade eden başarılı teknik adam, "İlk yarı öne geçtik. Daha sonra tabi tüm oyuncularımızı görme fırsatını yakalamak için oyuncu değiştirdik. Takımın ritmi bozuldu. Burada skorun önemi yok. Önemli olan bazı gerçeklerle yüzleşebilmek. İki maçta da oyuncu değişikliklerini sık yapana kadar takım gayet iyiydi. Bugün de sonradan giren oyuncularımızın fazla olması takımın uyumunu azalttı ve sıkıntı yaşadık. Bazı şeyleri burada daha net görüyoruz. Takımımız da fiziksel anlamda da eksiklikler var. Bu eksiklikleri de gidereceğiz. Takıma takviye yapacağız. O futbolcuların da katılımıyla daha iyi bir takım olacağız. Bugün takımın 65 dakikalık bölümde ortaya koyduğu kaliteden memnunum. Son bölümü çok fazla hesaba katmamak lazım. Ama orada da bazı gerçekleri gördük. Bursaspor ile antrenmana çıkan tüm oyuncuların sorumluluk alması ve göstermesi lazım. Gösterenler bizlerle beraber olacak, göstermeyenlerle kamp bitiminde yollarımızı ayıracağız. Bu hazırlık maçları onlar için de önemli bir fırsat" diye konuştu.

FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU KAMAT TRANSFER PEŞİNDE

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ve transfer danışmanı Metin Korkmaz Lokomotif Moskova maçında yoktu. Kamat ve Korkmaz'ın Kolo Toure ve Mervan Çelik transferlerini bitirebilmek için Viyana'da üs kurdukları öğrenildi. Lokomotif Moskova karşısında yeşil beyazlı kulübü Genel Sekreter İlhan Uslu temsil etti.

SERDAR, OZAN, BATALLA VE CARSON OTELDE KALDI

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, dünkü maçın kadrosuna hafif sakatlığı bulunan Serdar Aziz'in dışında Ozan İpek, Batalla ve Carson'u almadı. Kamp yapılan Bad Tatzmannsdorf kasabasında kalan 4 oyuncu, ayrı antrenman yaptı.

GURBETÇİLERDEN YALNIZ BIRAKMADI

Bursaspor-Lokomotif Moskova maçı yeşil beyazlı takımın kamp yaptığı bölgeye 70 kilometre uzaklıktaki Feldbach kasabasının Sparkasse Stadı'nda oynandı. Gurbetçiler Bursaspor'u burada da yalnız bırakmayarak karşılaşma boyunca destek verdiler.