ÖMER ERDOĞAN: "HEDEFİMİZ GRUPLARA KALMAKTI"

Bursaspor'un deneyimli savunma oyuncusu Ömer erdoğan, Altay maçının zor geçeceğini bildiklerini ifade ederek şunları söyledi:

"Maç bizim için kolay değildi. Karşılaşmadan önce teknik heyet de bizi uyarmıştı. Bu tür maçlarda golü erken bulursanız ilerleyen dakikalar daha rahat geçer. Nazilli’de bunu başarmıştık. Kötü saha şartlarında herkes iyi niyetli oynadı. Turu geçtiğimiz için mutluyuz. Hedefimiz gruplara kalmaktı. İnşallah kura çekiminden sonra hem ligde hem de kupada iddiamızı devam ettiririz."

MUSA: "ZEMİN KÖTÜYDÜ"

Genç orta saha oyuncusu Musa Çağıran, eski takımına karşı mücadele ettiğini, maçı kötü bir zeminde oynadıklarını anlaırken şöyle dedi:

"Böyle bir zeminde duran toplar öne çıkıyordu. Golden sonra Altay takımı açıldı ve ikinci golü bulduk. Böyle bir zeminde top oynamak çok zor. Top çok sekti. İstediğimiz pasları atamadık. Alt yapısından yetiştiğim takıma karşı oynadım. Benim için çok duygusal bir maçtı. Altay Spor Kulübü’nü çok seviyorum. Bundan sonra inşallah gruplarda başarılı olmak istiyoruz. Şimdi önümüzde oynayacağımız Eskişehirspor maçı var. Bu maç bizim için önemli. Ligde de hedeflerimiz var. Sahaya galibiyet için çıkacağız."

SERDAR AZİZ: "İLERLİYORUZ"

Genç stoper Serdar Aziz kupada hedef doğrultusunda ilerledikleri için mutlu olduklarını söyledi. Alsancak Stadyumu’nun saha şartlarının çok kötü olduğunu belirten Serdar Aziz, şöyle devam etti:

"Bizim için turu geçmek önemliydi. Hedeflerimiz büyük. Kupayı kaldırmak istiyoruz. Bu doğrultuda şartlar ne olursa olsun kazanmak için sahaya çıktık. Bugün sahada iyi bir mücadele vardı. Golü bulmakta geciktik. Bu da zeminin azizliğinden oldu. Buraya kadar taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Altay takımını ligde görmek istiyoruz. Onlara liglerinde başarılar diliyorum."

OKAN DENİZ: "ŞİMDİKİ HEDEF ESKİŞEHİRSPOR"

Bursaspor'un alt yapısından yetişen genç forvet oyuncusu Okan Deniz, "Öncelikle rakibimizi tebrik etmek istiyorum. Bize karşı iyi mücadele ettiler. Buraya geldiğimizde böyle saha şartlarında oynayacağımızı biliyorduk. İstediğimiz pas trafiğini yapamadık. Sonuçta maçı kazanmasını bildik. Bundan sonraki hedefimiz Eskişehirspor karşılaşması" dedi.


EK(CE/AÖ) FOTOĞRAF