Kaptan Ömer Erdoğan yerel bir televizyonda yayınlanan spor programına konuk oldu. Önemli açıklamalarda bulunan Ömer, taraftarın tepkisine neden olan ve henüz somut adım atılmayan transferlerle ilgili olarak beklentileri normal karşıladığını söyledi. Ömer, "Taraftarımız hep beklenti içinde tabii. Galatasaray ve Fenerbahçe’yle rekabet edeceğimiz için takviye istiyorlar ama şampiyon olduğumuzda da takımda yıldız yoktu. Kim takımında yıldız istemez ama bu şartlarla alakalı. Bir de alacağınız yıldız beklentileri karşılamazsa takımdaki dengeleri de bozabilir. Bence şu anda doğru adımlar atılıyor” diye konuştu.

"DOYMUŞ OYUNCU BAŞARIYI ENGELLEYEBİLİR"

Kolo Toure transferinin maliyeti nedeniyle gerçekleşmemiş olabileceğini belirten Ömer Erdoğan, “Başarıya giderken hiçbir futbolcu arkadaşının aldığı parayı düşünmez. Ancak doymuş bir oyuncu olursa başarıyı engelleyebilir. Eğer gelecekse yıldız adayı futbolcu gelsin. Pablo Batalla gibi mesela. Gelirken kimse bilmiyordu belki ama bizimle birlikte yıldızlaştı. Şu anda Türkiye Ligi’nde Alex’le birlikte en iyilerden” yorumunda bulundu.

"ÖNÜMÜZDEKİ YIL FUTBOLU BIRAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM"

Bursaspor kaptanı Ömer Erdoğan, önümüzdeki yıl futbolu bırakmayı düşündüğünü söyledi. Kaptan, yapımı süren Bursa Büyükşehir Stadı’nın gerçekten muhteşem bir görüntüye sahip olduğunu dile getirerek, “Biteceği günü merakla bekliyorum. Buradan her geçtiğimde merakla bakıyorum, takip ediyorum. Önümüzdeki yıla yetişir inşallah yoksa 1 yıl daha oynamam gerekecek. Önümüzdeki yıla yetişeceği söyleniyor. İnşallah açılışa Real Madrid gelir ben de jübilemi o maçla yaparım” dedi.


EK(İA/Aİ)