3 MAÇTA 6 PUANLIK KAYIP

Ligde oynadığı 7 maçtan 2 galibiyet, 3 beraberlik, 2 de mağlubiyet alan Bursaspor, son 3 karşılaşmasında 6 puan kaybetti. En son galibiyetini ligin 4'üncü haftasında Bursa'da oynanan Karabükspor maçında alan yeşil beyazlılar, Elazığspor, Gaziantepspor ve Sivasspor maçlarında 1'er puan çıkarabildi.

OKAN VE BELLUSCHİ İLK GOLLERİNİ ATTI

Bursaspor'un alt yapısından yetiştirdiği 18 yaşındaki golcüsü Okan Deniz A takımdaki ilk golünü Sivasspor karşısında kaydetti. Okan, yeşil beyazlı ekipte bu sezon ikinci maçına çıkmış oldu. Bursaspor'un sezon başında kadrosuna dahil ettiği orta saha oyuncusu Fernando Belluschi de yeşil beyazlı ekipteki ilk golünü Sivasspor maçında kaydetti.

KAPTAN ÖMER: YIKIMLARI YAŞIYORUZ

Bursaspor'un kaptanı Ömer Erdoğan, Sivasspor deplasmanında 2 farkla öne geçip sahadan beraberlikle ayrılmanın üzücü olduğunu belirtti. Kaptan, "Karşılaşmada skor 2-0 olana kadar her şey istediğimiz gibi gidiyordu. Deplasmanda 2-0 öne geçmek büyük avantajdı. Bunu değerlendiremedik. Deplasmanda 2-1 öndeyken kontrataktan gol yemek bizim için üzücü. Bu konuda dikkatli olmamız lazım. Bu sezon maalesef bu yıkımları yaşıyoruz. Bunlardan ders çıkarmalıyız. Milli maç arasında iyi çalışmalıyız" diye konuştu.

FERHAT KİRAZ: BİREYSEL HATALAR YAPTIK

Karşılaşmanın ikinci yarısında Sestak’ın yerine oyuna giren Ferhat Kiraz, "Üst üste iki hafta beraberlikten sonra Sivas’a kazanmaya gelmiştik. Oyuna istediğimiz gibi başladık. Bir iki pozisyon dışında Sivasspor bizi zorlamadı. İkinci yarıda 2'nci golü de bulduktan sonra her şey istediğimiz gibi gidiyordu. 85'inci dakikadan sonra iki dakika içinde iki gol yedik. Futbolda bazen böyle şeyler oluyor. Bireysel hatalar yaptık. İnşallah bu üzerimizdeki kara bulutları biran önce atarız” dedi.

PERŞEMBE'YE KADAR İZİN

Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara öncesi Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam futbolcularına izin verdi. Yeşil beyazlı ekip perşembe günü Özlüce Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla çalışmalarına başlayacak.


EK(İA/Aİ)