Bursaspor ikinci yarı gol yollarındaki sıkıntısını çözdü. Yeşil beyazlı ekibin Arjantinli yıldızı Batalla'nın yükselen performansı, devre arası transferinin flaş ismi Sebastian Pinto ve forma şansı bulamamasına rağmen attığı gollerle dikkat çeken Tetteh Bangura gol yollarındaki etkili isimler oldu.

TAKIMA HAYAT VEREN İSİM PİNTO

Bursaspor'un devre arasında kadrosuna büyük umutlarla dahil ettiği Şilili golcü Pinto attığı gollerle yeşil beyazlı ekibin en gözde ismi oldu. Geldiği günden bu yana Süper Lig'de 7 gol atıp 3 asist yapan yetenekli futbolcu Türkiye Kupası'nda da 1 gol kaydetti. Yetenekli forvet, Gençlerbirliği, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Karabükspor, Eskişehirspor, Ankaragücü (2) ve Medical Park Antalyaspor maçlarında gol kaydetti.

SÜPER BÜCÜR BATALLA

Sezonun ilk yarısında kendisinden beklenen performansı sergileyemeyen Batalla, ikinci yarıda ise adeta yeniden doğdu. Golleriyle takımını sırtlayan 1.70'lik yetenekli futbolcu, 9 golle takımın en golcü futbolcusu olurken 7 asist yaptı.

BANGURA 6'LADI

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Sierra Lioneli futbolcu yeşil beyezlı forma ile 6'ncı golünü kritik Medical Park Antalyaspor maçında kaydetti. Bangura bekleneni veremese de attığı gollerle dikkat çekmeyi başardı.