Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında deplasmanda Manisaspor'u 3-1 yenerek moral bulan yeşil beyazlılar, kalan maçları kayıpsız geçmenin hesaplarını yapıyor.

Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı, Doğan Haber Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, geriden geldikleri Manisaspor maçında futbolcuların iyi mücadele sonucu galibiyet aldığını ifade etti. Bölükbaşı, "Manisaspor bize her yıl iyi geliyor. Sıkıntılı dönemimizi geçmemize yardımcı oldular. Teteh Bangura'nın gol atması ve istekli olması da hoşumuza gitti. Diğer çocuklar da çok istekliydi. 8 maç kaldı. Çok enteresan bir lig yaşıyoruz. Haftalar azaldıkça takımların puan kaybıyla ilgili kaygıları artıyor. Zor maçlar var. İnşallah serii yakalarız ve hedeflediğimiz puanları alırız. Play-Off'a kalma düşüncemiz var. Türkiye Kupası da var. Bundan sonra her maç final" diye konuştu.

"ÖNEMLİ OLAN SABRETMEK"

Camia ve taraftarlara da seslenen Bölükbaşı, "Önemli olan sabretmek. Camia ve taraftarlarımızın takımın yanında olmalarını istiyoruz. Manisa'ya bir çok taraftar geldi ve takımı coşkulu bir şekilde desteklediler. Onları bir kez daha kutluyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da yine stadı doldurup, aynı coşkuyla takımı ateşlemelerini istiyoruz" diye konuştu.



EK(İA/Aİ)