Transferle ilgili yöneltilen soruya da çevap veren Ertuğrul Sağlam, "Salı günü başkanımızla İstanbul'da toplantımızı yapacağız. O doğrultuda gidecek oyuncuların belirlenebilmesi için gelecek oyuncuların netleşmesi gerekiyor. Kadromuzu güçlendirmek için çalışmalarımız olacak. İhtiyacımız var. Bunu görüyoruz. Birkaç mevkide özellikle. Daha iyi oyuncu almamız gerekiyor. Bunun çalışmalarını yapacağız. Bu işin bir tarafı da bütçe. O yüzden durumu ortaya koyup Bursaspor'u şu andaki eksikliklerini giderebileceğiz göreceğiz. Hoca çok şey ister. Şartları ortaya koymak lazım" diye konuştu.

"PİNTO İKİNCİ YARI DAHA İYİ OLACAK"

Ertuğrul Sağlam, "Pinto bugün daha istekliydi. Özel bir motivasyonu oldu mu?" sorusuna ise şu karşılığı verdi:

"Hepsiyle konuşuyoruz. Pinto kötü niyetli oyuncu değil. Kamuoyunda ortaya çıkarılan ve dışarıya yansıtılan resim çok farklı bizim içeride yaşadıklarımızdan. Ne para sorunu, ne küskünlüğü var. Pinto'da her futbolcunun yaşadığı sıkıntıyı yaşadı. 1461 maçında da bu maçta da daha iyi olabilme adına çok çaba sarfetti. Bugün de iyi mücadele etti. İnşallah ikinci yarı onun için daha iyi olacak."

"SEMİH'LE GÖRÜŞMEDİK"

Transferle ilgili soruya yanıt veren Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçeli Semih Şentürk ile görüşme olmadığını öne sürerken, "Semih'le ilgili görüşmemiz olmadı. Gelişme olursa da sizinle paylaşırız" dedi. Taraftarın maç sonundaki tepkisini de değerlendiren Ertuğrul Sağlam, şöyle devam etti:

"Ne tür tepki gösterdiklerini bilmiyorum ama taraftar takımını izlemek için daha kaliteli futbolcuların olmasını istiyor. Biz de istiyoruz. Yönetim de istiyor. Ama iş dönüp dolaşıp kulübün imkanlarına takılıp kalıyor. Burada göreve başladığımız günden itibaren aynı şeyleri söylüyoruz. Herkes taşın altına elini sokacak. Biz ekonomik anlamda rakiplerimiz diye gördüğümüz diğer takımlardan çok daha gerideyiz. Daha düşük bütçelerle bu işi halletmeye çalışıyoruz. Onda da zaman zaman sıkıntı yaşıyoruz. Onlar ne kadar istiyorsa ben de istiyorum. Ben de 4 tane daha kaliteli oyuncu olsun isterim. Gidin Başkan İbrahim Yazıcı'ya sorun o benden daha fazla istiyordur. Sıkıntıdan canı çıkmıştır. Herkes birbirinden fazla istiyor. Ama sıkıntının nerede olduğunu hepimiz biliyoruz."

GENÇLERBİRLİĞİ TEKNİK DİREKTÖRÜ FUAT ÇAPA: "TAKVİYELER YAPACAĞIZ"

Gençlerbirliği teknik direktörü Fuat Çapa ise deplasmandan alınan 1 puanı değerlendirirken şöyle dedi:

"Cezalı oyuncularımız, sakatlığı bulunan futbolcular bizi 11 yapmakta zorla. Bursaspor gibi takıma karşı oynuyorsanız işiniz daha zor. İyi organize olarak sahadaki paylaşımı iyi yaparak çözebilirsiniz. İlk devre bizim adımıza daha iyi geçti. Zaman zaman pozisyonlar üretebildik. Ama ikinci devre çok fazla pozisyon üretemedik. Bursaspor'un da çok fazla pozisyonu olmadı. Beklediğimiz şekilde oyun geçti. 1 puan bizim için çok önemli. 2 tane 93 doğumlu arkadaşımızı oyuna aldık. Verdiğimiz görevleri iyi şekilde yerine getirdi. İkinci devre daha farklı geçecek. İlk devrenin çekişmeli olduğunu gördük. Takviyeleri yapacağız. Ne Gençlerbirliği ne de Bursaspor şu andaki bulunduğu sırada ligi bitirmeyecek."


EK(CE/AÖ)