42'NCİ RANDEVU

İki takım, yarın 42'nci karşılaşmasına çıkacak. Bugüne kadar oynanan müsabakalarda yeşil beyazlı ekibin üstünlüğü bulunuyor. Bursaspor ve Medical Park Antalyaspor arasında oynanan 41 karşılaşmada, yeşil beyazlı ekibin 19 galibiyet, 11 mağlubiyet ve 11 beraberliği bulunuyor. İlk yarıda Bursa'da oynanan maç golsüz eşitlikle sona ermişti.

OZAN 2 HAFTA YOK

Yeşil beyazlı ekibin Süper Lig'in 31'inci haftasında sahasında Ankaragücü ile oynadığı karşılaşmada sakatlık geçiren ve uzun süren tedavisinin ardından önceki gün yapılan antrenmanda sakatlığı nükseden yıldız oyuncu Ozan İpek'in MR'ı çekildi. Yetenekli oyuncunun çekilen MR sonucunda adelesinde 1,8 cm yırtık tespit edildiği bildirildi. Büyük ihtimalle Süper Final'in ilk maçına yetişeceği belirtilen Ozan'ın bir türlü sakatlıktan kurtulamaması ve formasından uzak kalması nedeniyle moralinin bir hayli bozuk olduğu öğrenildi.

385 KOLTUK AYRILDI

Antalyaspor Bursaspor maçı için yeşil beyazlı taraftarlara Mardan Stadı'nda yüzde 5'lik kontenjana göre 385 kişilik yer ayrıldığı bildirildi. Bursasporlu taraftarlara uygulanacak bilet fiyatının da 17,5 TL olduğu öğrenildi.

DÜDÜK YILDIRIM'DA

Mardan Stadı'nda Antalyaspor ile oynanacak müsabakayı Ankara bölgesinden Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Gökhan Memişoğlu yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Mürvet Sezer.

SON İDMAN ANTALYA'DA

Bursaspor, bugün Yenişehir Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Antalya'ya geçecek. Mardan Otel'de kampa girecek olan yeşil beyazlı ekip, son idmanını da burada yapacak. Bursaspor, antrenmanın ardından maç saatini bekleyecek.

Bursaspor'un yarın oynanacak Antalyaspor maçına şu 11'le çıkması bekleniyor:

"Carson- Basser, Ömer, İbrahim, Hakan- Sestak, N'Diaye, Adem, Vederson- Batalla, Pinto"