Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, Doğan Haber Ajansı muhabirinin sorularını yanıtladı. Sivasspor deplasmanının zorlu olacağını bildiklerini ifade eden Kamat, "Telafisi olmayan kupa maçında çeyrek finali geçip yarı final vizesi aldık. Bu maçta kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Telafisi var. Sivasspor çok hırslanmış. Kupadan elenmelerinden dolayı bu maça daha önem gösterdiler. Arkadaşlarımız 5 maçlık Süper Final serüveninde ellerinden geleni yapacaklardır. Biz hem kupada, hem de Süper Final'de tüm gücümüzü ortaya koyup Bursaspor'un hakettiği galibiyet ve başarıları elde edeceğiz" diye konuştu.

"MAZERET DEĞİL AMA"

Erkan Kamat, Ziraat Türkiye Kupası maçı dönüşü 1 günlük antrenmanın ardından takımın Sivas'a gittiğini hatırlatarak, "Kupa maçı sonrası İstanbul'da kaldık. Ertesi gün Bursa'ya döndük. Takım 1 gün antrenman yapabildi. Tam hazırlanmadan Sivas'a geldik. Bu mazaret değil ama keşke 2 gün sonra bu maçı oynabilseydik. Ara olursa daha sağlıklı oluyor" yorumunda bulundu.

"20'Sİ YANLIŞ KARAR"

Karşılaşmanın hakemi Süleyman Abay hakkında bir şey söylemek istemediğini ifade eden Kamat, "25 karar verdiyse 20'si yanlış karardı. Ama arkadaşlarımızdan aldığımız bilgiler vardı, telefonlar aldık. Maçı dışarıdan seyredenlerden. Pinto'nun golü var. Bu golün ofsayt veya faulle ilgisi yok" şeklinde konuştu.

"SAĞLAM'IN HAKSIZLIĞA TAHAMMÜLÜ YOK"

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, maç sonrasında hakem Abay'ın yanına giderek tepki göstermesi hatırlatılması üzerine Kamat şunları söyledi:

"Ertuğrul hocamız çok mülayim bir insan. Fakat haksızlığa tahammülü yok. Haksızlıklar karşısında da tepkisini göstermek istiyor. Kendisi de bu konuda haklıydı. Ama tepki gösterdiği zaman ağır sözler söylemiyor. Hocamız anlayışlı, ama her insanın doğasında vardır. Hocamız hakkında farklı yorumlar yapılmasın. Çok beyefendi ve saygılıdır."