Erkan Kamat, geçen hafta Bursa'da başladıkları sezon başı hazırlıklarına Avusturya'daki kampla devam ettiklerini söyledi. Yeşil beyazlı takımına Süper Lig ve Avrupa'da takıma başarı dileyen Erkan Kamat, transferlerle ilgili temaslarını sürdürdüklerini belirtirken de şöyle konuştu;

"HEPSİ ÖNEMLİ İSİMLER"

"Görüşmelerimiz devam ediyor. Görüştüğümüz futbolcuların hepsi önemli isimler. Hepsi de Bursaspor forması giyecek özelliklere sahip futbolcular."

İLHAN USLU: ""HEDEF İLK 3"

Genel Sekreter İlhan Uslu ise Avusturya'da iyi bir çalışma dönemi geçireceklerine inandığını vurguladı. "Genç oyuncularımız ve tecrübeli futbolcularımız var. Umarım alt yapıdan getirdiğimiz futbolcuları da A takımımıza kazandırırız" dedi.

Bu sene ligde ilk 3, UEFA Avrupa Ligi'nde de gruplara kalmayı arzuladıklarını vurgulayan İlhan Uslu, "Takıma katacağımız futbolcularla bu başarıyı sağlayabileceğimizi düşünüyorum" dedi. İlhan Uslu. Tagoe'nin son durumu ile ilgili olarak da, "Tagoe için Al Shabab takımının görüşmeye geleceği haberini aldık. Sonuçlanır diye umut ediyoruz" dedi.