Kura çekiminde Bursaspor Kulübü adına hazır bulunan Asbaşkan İrfan Koç, geçen sezonun başında yaşananların bu sezon yaşanmamasını temenni ettiklerini belirtirken şunları söyledi:

"Türkiye Futbol Federasyonu bu sezon ligi bayram günü başlatmayı düşünmüş. Ligde geçen sezon yaşanan kavga gürültüden sonra yeni sezonun bayram havasında geçmesini istemişler. Umarım bu sezon lig bayram havasında geçer. Güzel bir fikstür çektiğimizi düşünüyorum. Sezonu Kayserispor deplasmanında açacağız. Lige nasıl başlarsak devamının da öyle geçeceğini düşünüyorum. Bu sezon inşallah her şey istediğimiz gibi gider. Bursaspor'un hedefi bellidir. Son 3 yılda yakaladığımız istikrarı sürdürmek istiyoruz."

20 Temmuz'da İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek olan UEFA Avrupa Ligi kura çekimi hakkında da konuşan İrfan Koç, şöyle dedi:

"Avrupa Ligi bizim için çok önemli. Bu sezon Avrupa Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası kulvarlarında mücadele edeceğiz. Avrupa'da çok güçlü rakipler var, fakat bizim de gücümüz belli. 3'üncü tura seri başı olarak katılacağız. Umarım orada da iyi bir kura çeker ve bu sezon gruplarda mücadele etme hakkını kazanırız."