Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz ile Gaziantepspor Futbol takımları arasında sahamızda oynanan son Spor Toto Süper Lig müsabakasında tribünde gelişen olumsuz olaylarla ilgili olarak TFF Profesyonel Disiplin Kurulu'nca verilen iki maç seyirci yasağı ile ilgili olarak TFF Tahkim Kurulu'na yaptığımız itiraz kabul edilerek seyirci yasağı kaldırılmıştır. Bu suretle 20 Ekim 2012 Cumartesi günü saat 19.00 da Bursa Atatürk Stadyumu'nda takımımızla Fenerbahçe Futbol takımları arasında oynanacak Spor Toto Süper Lig müsabakasında tüm taraftarlarımızın tribünde yerlerini alacak olması bizi mutlu etmiştir. Tribünlerde bir kulübün rıza ve dahili dışında oluşacak bu tür olumsuzluklardan dolayı kulüplerimizin bundan sonra bu tür cezalarla karşılaşmayacağını umarız.

Yönetim kurulumuz, taraftarlarımız ve camiamızdan gelen talepleri de değerlendirerek, cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak Bursaspor - Fenerbahçe müsabakasında bir defaya mahsus olmak üzere iç sahamızda oynanan son lig müsabakası bilet fiyatlarının uygulanmasına karar vermiştir. Ligde şampiyonluk elde eden diğer kulüplerle iç sahamızda oynanacak bilet fiyatları ise ileride ayrıca değerlendirilip ilan edilecektir."

BİLET FİYATLARI

Cumartesi günü oynanacak olan Bursaspor - Fenerbahçe müsabakası bilet fiyatları ise şöyle:

"Açık kale arkası biletleri 10 TL, Kapalı Kale arkası biletleri 20 TL, Maraton tribün biletleri 30 TL, Kapalı tribün biletleri 75 TL, VİP tribün biletleri 1.Sıra 275 TL, 2-6.Sıra 150 TL. Misafir tribün Biletleri ise 10 TL."

Öte yandan karşılaşmanın biletleri yarın 11.00- 22.00 arasında, cuma günü 10.00 – 22.00 saatleri arasında, cumartesi günü ise 10.00’dan maç saatine kadar satışa sunulacağı da duyuruldu.



EK(İA/SS)