BAŞKAN İBRAHİM YAZICI: "CEZA ALMAMIZ İÇİN YIRTINDILAR"

Divan’da konuşan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı CAS sürecinde yaşananları anlattı. Yazıcı, "O mahkemeye gittim. Bizzat izledim ve konuştum. Görmenizi isterdim. Orada, karşınızda UEFA'nın 4 avukatı ceza almamız için yırtınıyorlar. Büyük bir olay başardık. Bundan sonra Avrupa Kupalarına gidecek takımları çok büyük sorunlar bekliyor" dedi.

Yazıcı ayrıca başkanlığı döneminde birçok olayla karşılaştığını belirterek, “Benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi. Adamın biri şikayet ediyor ondan sonra kendisi 3-5 gün önce kendisi dolandırıcılıktan, sahtekarlıktan hapis cezası alıyor" ifadelerini kullandı.

İbrahim Yazıcı divan kurulu üyelerinden bundan sonra da kendilerine güvenmelerini istedi.

CAVİT ÇAĞLAR: "ERTUĞRUL SAĞLAM MAAŞLI MEMUR"

Divan’da söz alan eski başkanlardan Cavit Çağlar da yaptığı konuşmayla dikkat çekti. Yönetim Kurulu’nu CAS’taki davayı kazanmalarıyla ilgili kutlayan Çağlar, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sayın Bakanımız Faruk Çelik ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe Bursaspor’a maddi manevi büyük destek olmuşlardır. Bursaspor Yönetimi’ni CAS davasını kazandıkları için tebrik ediyorum. Burada zaman zaman eleştiriler de yapılıyor. Ertuğrul Sağlam da divanda eleştirildi. Bu kulübün gerçek sahibi sizlersiniz. Ertuğrul Sağlam Bursaspor’un maaşlı memuru. Yani bir profesyonel. Tabii ki hesabı yönetim kuruluna verecek, ama eleştiriyi de kabul edecek. Bende bu konuyu kendisiyle konuştum."

Konuşmaların ardından divan kurulu seçimine geçildi. Başkan Kadir Şankaya, üyeler Erhan Mendi, Nuri Karaca, Burhan Vatan ve Galip Sakder yeni divan kuruluna seçildi.



EK (İA/RT)