SAĞLAM: "HERKESİN SORUMLULUK ALMASI GEREKİYOR"

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Ertuğrul Sağlam’ın ilk fidanı diktiği törende, futbolcular ve yöneticiler de ağaç dikti. Kampanyayla Bursa’da yeşil alanların artacağını belirten Ertuğrul Sağlam, kentin yeşile bürünmesi için yapılan çalışmalara destek verdiklerini belirterek şunları söyledi:

"Bizlerin de ufak da olsa sorumluluğunu yerine getirme duygusunu yaşaması çok güzel. Bu keyifli günde üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Her arkadaşımız ağaç dikti. Bir çoğumuzun dikili ağacı oldu. Sadece belediyelerin değil, artık her insanımızın yeşillendirme çalışmalarında sorumluluk almalarını istiyoruz. Biz de Bursaspor olarak bu türlü çalışmalarda gerekli katkıyı sağlayacağız. İnşallah birkaç sene sonra burada yeşil bir ormanın içinde yeniden buluşuruz."

BELEDİYE BAŞKANI DÜNDAR: "YENİDEN YEŞİL BURSA"

Osmangazi Belediye Başkanı Dündar ise, "Bİzlere destek olan Bursaspor'umuza, hocamıza, yönetime teşekkür ediyoruz. Biz bu kampayayla 660 fidanı toprakla buluşturduk. Dönem sonuna kadar 1 milyon fidanı toprakla buluşturmayı hedefliyoruz. Amacımız yeşil Bursa'nın yeniden hayata geçmesi. Umarım Bursasporumuz da bu yıl da şampiyon olur ve tüm Türkiye yeşil beyaz olur" dedi.


EK(FK/AÖ) FOTOĞRAF