Manchester City'nin yıldız futbolcusu Kolo Toure'nin yüksek maliyeti nedeniyle olumsuz sonuçlanan transferin ardından yeşil beyazlılar rotayı alternatif futbolculara çevirdi. Yeşil beyazlıların orta saha için Arjantinli Fernandez ve Ganalı Boateng için görşmeleri sürerken, sağ kanada da Özer Hurmacı'nın düşünüldüğü ifade edildi.

SAĞ KANADA HURMACI

Samsunspor’dan Murat Yıldırım’ı renklerine katarak transfer çalışmalarına hız veren Bursaspor'un Fenerbahçeli Özer Hurmacı için temaslarını yoğunlaştırdığı öğrenildi. Aykut Kocaman’ın gözden çıkardığı 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun transferinin bir an önce sonuçlandırılmasına çalışıldığı belirtildi. Özer'in, kiralık veya uygun fiyat olması halinde bonservisiyle birlikte alınacağı öğrenildi.

FERNANDEZ GÖRÜŞMESİ SÜRÜYOR

Bursaspor'un orta saha için düşündüğü Arjantinli Augusto Fernandez için de görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Futbolcuyla ilgili bir pürüzün olmadığı ancak bonservis ile ilgili pazarlıkların sürdüğü ifade edildi. Velez Sarsfield'in yöneticileriyle temaslarına devam eden yeşil beyazlıların görüşmelerin tıkanması durumunda Ganalı Boateng'i renklerine katmak için çalışacağı belirtildi.

BAŞKAN YAZICI UKRAYNA YOLCUSU

Öte yandan transfer listesindeki bir diğer alternatif olan Ganalı orta saha oyuncusu Derek Boateng ile ilgili İsviçre’de bulunan Başkan İbrahim Yazıcı’nın bugün kurmaylarıyla birlikte Ukrayna’ya gideceği öğrenildi. Dnipro Dnipropetrovsk kulübüyle sorunlar yaşayan Ganalı futbolcu için Yazıcı'nın pazarlık masasına oturacağı belirtildi.


EK(İA/Aİ)