Oyuncularına tempolu bir çalışma yaptıran teknik direktör Ertuğrul Sağlam, tam saha maç sırasında futbolcularını sık sık oyunu durdurdu, bir yandan taktik verirken isteklerini yapmayan bazı futbolcularını uyardı.

GENÇLERİN SAÇLARINI KESTİLER

Bursaspor'da bu yıl alt yapıdan Avusturya kampına götürülen Ozan Tufan ve Furkan Soyalp, dün akşam otelde sürprizle karşılaştı. Ozan İpek ve arkadaşları genç oyuncuların saçlarını makineyle traş ettiler. Bursaspor'da geleneksel hale gelen sürprizle karşılaşan Ozan ve Furkan, sabah idmanında ise espri konusu oldu.

GURBETÇİLER YALNIZ BIRAKMADI

Bursaspor'un bu sabah yaptığı antrenmanı gurbetçi taraftarlar da izledi. Hollanda, Almanya ve Belçika başta olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerinden gelen taraftarlar idmanın ardından Ertuğrul Sağlam ve futbolcularla fotoğraf çektirdi. Binlerce kilometreden gelen taraftarlar, bu akşam yapılacak hazırlık maçında da takımlarına destek vereceklerini söylediler.

3'ÜNCÜ HAZIRLIK MAÇI BUGÜN

Avusturya kampında 2 hazırlık maçı oynayıp CSKA Moskova’ya 2-0, Lokomotiv Moskova’ya da 3-1 mağlup olan Bursaspor, 3'üncü hazırlık maçını bu akşam oynayacak. Yeşil beyazlılar, kamp yaptığı Bad Tatzmannsdorf bölgesine 150 kilometre uzaklıkta Ollersdorf'ta Sigma Olomouc ile Türkiye saatiyle 19.00’da karşılaşacak.