Yeşil beyazlı ekip, sabah saatlerinde bir antrenman yaptı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde çalışan Bursaspor, taktik ağırlıklı çalıştı. Ertuğrul Sağlam çalışma boyunca futbolcularını sık sık uyardı. Antrenmanda idman eksiği bulunan Pinto ile Basser takımdan ayrı düz koşu yaptı.

BANGURA'NIN EŞİ ERKEN DOĞUM YAPTI

Bursaspor’a transfer olduğu dönemde kardeşinin vefatıyla sarsılan Teteh Bangura, bu kez de eşinin erken doğum yapmasıyla büyük bir şok yaşadı. Bangura’nın çocuğunun durumunun kritik olduğu, eşinin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Ertuğrul Sağlam, Sierra Leoneli futbolcusuna bu yüzden 3 gün izin verdi. Pazar akşamı yapılan antrenmana katılan Bangura, bugün kamptan ayrılarak Amerika’nın Washington kentinde tedavi gören eşinin yanına gitti.

KARPUZ KEYFİ

Yeşil beyazlı ekipte bazı futbolcular, bugün yaptıkları antrenmanın bitiminde kendilerine karpuz ziyafeti çektiler. Bu arada bazı futbolcular da serinlemek için buz kovalarına girerek ayaklarını dinlendirdiler.

CSKA MAÇI BUGÜN

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, ilk hazırlık maçını bu akşam CSKA Moskova ile oynayacak. Yeşil beyazlı ekip, Rus ekibi ile TSİ 19.00'da kamp yaptığı bölgeye 25 kilometre uzaklıkta Hartberg Kasabası'nda karşılaşacak.