"Taraftar POS" protokülü, Bursaspor Genel Sekreter İlhan Uslu, pazarlamadan sorumlu yönetim kurulu üyesi Recep Aydın'la Şekerbank İşletme ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Halit Yıldız imzaladı.

YILDIZ:"DESTEK OLMAYI AMAÇLIYORUZ"

Halit Yıldız, yaptığı konuşmada Bursaspor'la işbirliğinin, Anadolu kulüplerine destek olmak amacıyla başlattıkları projenin önemli bir adımı niteliği taşıdığını,bu işbirliğiyle Bursasporlu taraftarların günlük yaşamlarının her anında gönüllü olarak kulüplerine destek olabilme fırsatı yakaladıklarını belirtti.

USLU:"İLK UYGULAYICI BİZ OLDUK"

Genel Sekreter Uslu ise spor ekononomisinin büyümesine, bağlı olarak ülke konomisinin canlanmasına katkı sağlayacak bir projenin, ilk uygulayıcı kulüplerinden birisi olmaktan son derece memnuniyet ve gurur duyduklarını vurgularken şöyle konuştu:

"Türk spor dünyasına yeni bir iş modeli kazandırdığı için Şekerbank’a teşekkür ediyoruz. Taraftarımızın gücü ve desteğiyle büyümeye devam ediyoruz. Bursaspor’un şampiyon olduktan sonra gerek sportif başarıları gerekse kurumsal hamlelerde gösterdiği yoğun mesai, gelecek adına attığımız adımların ne kadar doğru adımlar olduğunun bir göstergesi. Taraftarlarımıza da bu uygulamaya destek olmalarını diliyoruz. Projenin gerçekleşmesinde büyük emeği olan yöneticimiz Recep Aydın'a da teşekkür ediyoruz."