VEYSEL 1 YIL DAHA ESKİŞEHİR'DE

Yeşil beyazlıların talip olduğu ve Ertuğrul Sağlam'ın ısrarla kadrosunda görmek istediği Veysel Sarı için Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal'ın başarılı orta saha oyuncusuna 1 yıl daha takımda kalmasını istediğini iletmesinin ardından Bursasporlu yöneticilerin bu transferden vazgeçtiği öğrenildi.

TRANSFERDE ROTA ROMARİC

Yeşil beyazlıların geçen sezonun başında transferi etmek istediği Fildişili orta saha oyuncusu Romaric'i yeni sezonda kadrosuna katmayı planlıyor. Bursaspor'un Wigan Athletic'in Senegalli orta saha oyuncusu Mohamed Diame'yi transfer etmek istediği fakat oyuncunun Premier Lig'e geri dönen West Ham United ile anlaşmasının ardından rotanın Romaric'e çevrildiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezonu Espanyol'da kiralık olarak geçiren Romaric'in transferinin yarın CAS'tan gelecek haber doğrultusunda sonuçlandırılması bekleniyor.

JIMMY DURMAZ'DA MENAJER ÇIKMAZI

Bursaspor'un orta sahanın kanat bölgesine transfer etmek istediği Türk asıllı Jimmy Durmaz transferinde menajerinin fiyat arttırması üzerine, yeşil beyazlı yönetimin bu transferi askıya aldığı öğrenildi.



MKM(İA/Aİ)