Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenman karşılıklı pas çalışmasıyla başladı. Antrenman, yarı sahada çift kale maç ve topla çalışmayla devam etti. Kaleciler Harun Tekin, Yavuz Özkan, Sercan Şen, Okan Kocuk ve yeni transfer Bekir Sevgi kaleci antrenörü Öztürk Tanrıbilir ile çalıştı. Bursaspor'da, izinleri devam eden Vederson, Carson, Bangura, Batalla, Pinto, Sestak antrenmanlara katılmadı. Gönderilme kararı alınan Ahmet Arı, Mehmet Sak, Tunay Acar, Svensson ve Tagoe de antrenmana katılmayan futbolcular arasında yer aldı.

BEKİR İLK ANTRENMANINDA

Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı ve bu sabah sağlık kontrolünden geçen Bekir Sevgi, yeşil beyazlı forma ile ilk antrenmanına çıktı. Antrenman öncesinden Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam tarafından yeni takım arkadaşlarıyla tanıştırılarak başarı diledi.

OZAN VE BASSER AYRI ÇALIŞTI

Hafif sakatlıkları bulunan Ozan İpek ve Basser takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde saha kenarından çalışmalarını sürdürdü. Bursaspor yarın yapacağı antrenman ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.



MKM (EK/RT)