Sezonun ikinci yarısına Kayserispor ve Mersin İdmanyurdu galibiyetleriyle başlayan yeşil beyazlı ekip, ikinci yarının ilk mağlubiyetini Beşiktaş karşısında aldı. İlk yarıda yaşadığı gibi son dakika yediği goller sonrası üzerinde baskı oluşan Bursaspor, Sivasspor'a da evinde yenildi. Gençlerbirliği ile deplasmanda berabere kalan yeşil beyazlı ekip, evinde kadın ve çocuk taraftarları önünde oynadığı Galatasaray maçında 3 puan alarak camianın yüzünü güldürdü. 24'üncü haftada deplasmanda Trabzonspor'a mağlup olan Bursaspor, dün de evinde Orduspor ile berabere kaldı. Bursaspor, sezonun ikinci yarısında oynadığı 8 haftada 13 puanı sahada bırakmış oldu.

İLK YARIYLA AYNI SAHNE

Yeşil beyazlı ekip bu sonuçlarla sezonun ilk yarısındaki 8 haftalık tabloyu tekrarlamış oldu. Bursaspor sezonun ilk yarısında oynadığı 8 maçlık periyotta da 3 galibiyet, 3 mağlubiyet, 2 beraberlik almıştı.

25 MAÇTA 9 BERABERLİK

Bursaspor, Orduspor karşılaşmasının sonucuyla beraberlik sayısını 9'a yükseltmiş oldu. Yeşil beyazlı ekip, bu yıl oynadığı 25 karşılaşmada 9 mağlubiyet, 9 beraberlik, 7 galibiyet aldı. Bu yıl gol yollarında büyük sıkıntı çeken Bursaspor rakip fileleri 27 kez havalandırırken, kalesinde de 27 gol gördü.

TAKIMA 1 GÜN İZİN

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam takıma 1 günlük izin verdi. Yeşil beyazlı ekip yarın saat 20.00'de Özlüce Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla Manisaspor maçı hazırlıklarına başlayacak.


EK(İA/Aİ)