İLK KEZ KARŞILAŞACAKLAR

Akhisar Belediyespor'la yarın deplasmanda oynayacak olan Bursaspor, 3 puan almak için sahaya çıkacak. Yeil beyazlı takım, galip gelerek üst sıralara yükselmenin hesabını yapıyor.  şyüarabarak puan kayıplarını geride bırakmak ve üst sıralara bir adım daha yaklaşmanın hesaplarını yapıyor. Bursaspor, 2012-13 sezonunda tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele etme başarısı gösteren Akhisar Belediyespor ile ilk kez mücadele edecek.

PİNTO YİNE YOK

Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu ve Medical Park Antalyaspor maçlarında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Şilili golcü Sebastian Pinto'nun ağrılarının devam ettiği,bu yüzden Akhisar Belediyespor maçında da forma giyemeyeceği bildirildi.

N'DİAYE SINIRDA

Bursaspor'da orta saha oyuncusu Alfred N'Diaye, kart sınırında bulunuyor. N'Diaye Akhisar Belediyespor maçında sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek.

HAKEM METE KALKAVAN

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Süleyman Özay yapacak. Mücadelenin 4'üncü hakemi ise Murat Özcan olacak.

Bursaspor'un Akhisar Belediyespor maçına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

Carson- Basser, Serdar, İbrahim, Vederson, Tuncay, Belluschi, N'Diaye, Ferhat, Batalla, Sestak

İZMİR'DE 2 GÜN KAMP

Bu arada, Akhisar Belediyespor maçının ardından Türkiye Kupası 4. turunda Nazilli Belediye ile karşılaşacak olan Bursaspor, İzmir’de 2 gün kamp yapacak. Yeşil beyazlı ekip 3 Aralık Pazartesi günü de Nazilli'ye geçerek Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur maçını oynayacak.


EK(CE/AÖ)