62’NCİ BULUŞMA

Bursaspor, bugüne kadar Eskişehirspor ile oynadığı 61 maçta 20 galibiyet, 20 mağlubiyet, 21 beraberlik aldı. Geçtiğimiz sezon rakibiyle ligde 4 kez karşılaşan yeşil beyazlılar, ilk mücadelen sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrılırken ikinci karşılaşma ise 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Süper Final maçlarında deplasmanda Eskişehirspor'a 2-0 mağlup olan yeşil beyazlılar kendi sahasında oynadığı maçtan ise 3-2 galibiyetle ayrıldı. Yeşil beyazlı ekip, rakibiyle oynadığı 61 maçta 45 gol atarken, kalesinde ise 21 gol gördü.

SERDAR VE N'DİAYE SINIRDA

Bursaspor'da genç savunma oyuncusu Serdar Aziz ve yetenekli orta saha oyuncusu Alfred N'Diaye kart sınırında bulunan futbolcular. Serdar ve N'Diaye Eskişehirspor maçında sarı kart görmesi durumunda ligin 17'nci haftasında Bursa'da oynanacak Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.

DÜDÜK YILDIRIM'DA

Eskişehir Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de oynanacak karşılaşmayı Manisa bölgesi hakemlerinden Yunus Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Mustafa İspiroğlu yapacak. Mücadelenin 4'üncü hakemi ise Taner Gizlenci. Yıldırım bu sezon Bursaspor'un kendi sahasında oynadığı ve 1-1 eşitlikle sona eren Fenerbahçe maçını yönetmişti.

Bursaspor'un muhtemel kadrosu şöyle:

Carson- Basser, Serdar , İbrahim, Vederson, Tuncay, Belluschi, N'Diaye, Ferhat, Batalla, Pinto


EK(CE/AÖ)