Bursaspor, bu sezon Spor Toto Süper Lig, Süper Final Avrupa Grubu, Ziraat Türkiye Kupası, UEFA Avrupa Ligi elemeleri ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele verdi. 49 resmi maça çıkan yeşil beyazlı ekip toplamda 74 gol kaydederken, bu golleri savunma, orta saha ve hücum hattında görev yapan 15 farklı futbolcu kaydetti.

Yeşil beyazlı ekipte Batalla 15 gol kaydederken, Arjantinli yıldızı 20 maçta 14 gol kaydeden Pinto takip etti. Bursaspor'da, Turgay 12, Bangura 6, Ozan 5, N'Diaye, Serdar ve Vederson 4, Stepanov 3 ve Sestak 2 gol kaydetti. Bu futbolcuları 1'er golle Basser, Musa, Tagoe, Ömer ve devre arasında gönderilen İnsua takip etti. Yeşil beyazlılarda savunma oyuncuları Hakan, İbrahim, orta saha oyuncusu Adem ile kaleciler Carson ve Yavuz'un ise golü bulunmuyor.

BATALLA 48 MAÇA ÇIKTI

Spor Toto Süper Lig, Süper Final Avrupa Grubu, Ziraat Türkiye Kupası, UEFA Avrupa Ligi elemeleri ve UEFA Avrupa Ligi'nde toplam 49 resmi müsabaka oynayan Bursaspor'da en çok forma giyen futbolcu 48 maçla Arjantinli yıldız Pablo Batalla oldu. Batalla'yı 45 maçla N'Diaye, 43 maçla Vederson, 41 maçla Turgay, 40 maçla Sestak ve 38 maçla Ozan takip etti.