Yazıcı, "İstikrar için yönetimimize yeni bir kaç arkadaşı dahil ettik" dedi. Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya'nın, "Transferle ilgili gelişme var mı?" sorusuna ise Yazıcı, "Genel kurul bir olsun. Ondan sonra" cevabını verdi.

"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ"

Bir gazetecinin, "CAS ile ilgili gelişme var mı?" sorusunu yanıtlayan Yazıcı, "Başvuru yapılacak. Bunun prosedürleri var. Arkadaşlarımızdan birkaçı da yarın İsviçre'ye gidecek. Ben de genel kurul sonrası İsviçre'ye gideceğim. İsim bazında söylemeyelim. Gece gündüz çalışıyoruz. Büyük bir haksızlık var. Umarım kalkacaktır" dedi.

YAZICI'NIN LİSTESİ

Bursaspor'un mevcut başkanı İbrahim Yazıcı yeni dönem için listesinde değişiklik yaptı. Yazıcı, İkinci Başkan Haluk Özkıyıcı, Mali Asbaşkan Mustafa Yedikardeş, Mehmet Kara ile yollarını ayırırken, Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk Yazıcı listeye yedekten girdi. Yazıcı'nın yönetim kurulu asil listesinde şu isimler bulunuyor:

"Recep Bölükbaşı, İlhan Uslu, Selçuk Eren, Erkan Kamat, Necmettin Kocaman, İrfan Koç, Ferruh Nayman, Hasan Saltan, Hasan Gülayan, Şentürk Turan, Zekeriya Ünaldı, İsmet Demirel, Recep Aydın ve Nejat Çölek."

YILDIZ'IN LİSTESİ

Gazeteci Cevdet Yıldız'ın listesinde ise Naci Doğan, Latif Kalkandere, Cengiz Medin, Ahmet Uğurlu, Ali Koç, Baki Yılmaz, Faruk Kuzu, Cevdet Cömert, Gökhan Fırtına, Haşim Gülmez, Kadir Teşil, Ali Aksazlık, Selim Demir, Mesut Kerioğlu yer alıyor.

Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya Yıldız'ın listesiyle ilgili ise, "Eski listeyi aynen sundu. Bu listede 22 tane hazerun cetvelinde ismi olmayan kişiler var. Biz bunu divana arızalı liste olarak sunacağız. Divan kurulumuz kararını verecek ve ne gerekiyorsa uygulayacaktır" dedi.

KULÜPTEN DUYURU

Bursaspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Atatürk Spor Salonu'nda 6 Haziran Çarşamba günü saat 19.00'da yapılması planlanan genel kurula katılacak üyelerden, kongreye gelirken yanlarında nüfus cüzdanlarını bulundurmaları istendi. Kongre kartlarının, nüfus cüzdanı kontrolünden sonra üyelere teslim edileceği ve daha sonra üye katılım listesinin imzalanacağı ifade edilen açıklamada, oy kullanma hakkına sahip üyelerin Atatürk Spor Salonu'nun sağ tribününde yer alacakları, diğer üyelerin ise sol tribüne giriş yapacakları belirtildi. Oy listelerinin 10 sandığa bölüneceği kongrede, Divan Kurulu tarafından okunacak üye numaralarına göre üyelerin ilgili sandığa gideceği ve nüfus cüzdanı kontrolü yaptırdıktan sonra kongre kartını vererek oy kullanabilecekleri bildirildi.