ÖZEL PROTOKOL VARDI

Geçenz sezon Okan Deniz’in sözleşmesinin bitimine az bir süre kala, yeşil- beyazlı yönetimin, futbolcu ve menajerini sözleşme uzatmak için Özlüce’ye davet ettiği, yönetimin 1.5 yıl kalan mukaveleyi Okan’ın yaşı 18 olmadığı için en fazla 1 yıl uzatabileceği için yapılan özel protokolde 4 bin TL aylık, 4 bin 500 TL de maç başına imzaların atıldığı belirtildi.

BAŞKANIN RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE ERTELENDİ

Okan'ın 4 bin TL'yi 6 ay aldığı, mayıs ayında 18 yaşını doldurmasıyla birlikte yapılan özel protokolün süresinin de bittiği ve genç futbolcunun haziran ayından bu yana 750 TL aylık ücret karşılığında oynadığı belirtildi. 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan Okan Deniz'in aldığı ücrette iyileştirmenin Trabzonspor maçının ardından yapılmasının gündeme geldiği ancak Başkan İbrahim Yazıcı'nın rahatsızlanması nedeniyle bir süreliğine ertelendiği ifade edildi.

"ÜCRETLER ARTTIRILACAK"

Rahatsızlığının ardından yeni taburcu olan ve İstanbul'da bulunan Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile birlikte yapılacak görüşme ardından, Okan Deniz ve takımda bulunan bazı genç futbolcuların aldığı ücretlerde iyileştirmenin en kısa sürede yapılacağı bildirildi.



EK(İA/AÖ) FOTOĞRAF