Yeşil beyazlı takım, ligde bugüne kadar 3 maçta 1 galibiyet 2 mağlubiyet aldı. Lige Kayserispor galibiyetiyle başlaypı ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Galatasaray karşılaşmalarında yenilerek taraftarını üzen Bursaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdi. Aralıksız çalışan yeşil beyazlılar, yarın kendi sahasında oynayacağı Karabükspor maçını yeniden çıkışa geçme müsabakası olarak gördüklerini söylediler.

SERDAR, N'DİAYE YOK OZAN BELİRSİZ

Bursaspor'da sağ fibula kemiğinde çatlak meydana gelen Serdar Aziz ile orta saha oyuncusu N'Diaye'nin sakatlığının sürdüğü ve Karabükspor maçında forma giyemeyeceği açıklandı. Sakatlığı bulunan Ozan İpek'in ise oynayıp oynayamayacağı maç saatinde belli olacağı belirtidi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın Karabükspor karşılaşmasında, savunmada Serdar'ın yerine Ömer Erdoğan'a, orta alanda N'Diaye'nin yerine yeni transfer Belluschi'ye ve Ozan İpek'in oynayamaması durumunda da sol açıkta Tuncay Şanlı'ya forma şansı verebileceği öğrenildi.

HAKEM ABDULLAH YILMAZ

Bursa Atatürk Stadı'nda saat 20.30'da oynanacak müsabakayı Trabzon bölgesinden übt klasman hakemi Abdullah Yılmaz yönetecek. Yılmaz'ın yardımcılıklarını Cemal Bingül ve Mehmet Kısal yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Tayfur Özkan. Bursaspor'un Karabükspor karşılaşmasına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

"Carson, Basser, Ömer, İbrahim, Vederson, Sestak, Belluschi, Musa, Tuncay, Batalla, Pinto"


EK(İA/AÖ)