15'İNCİ KARŞILAŞMA

İki ekip bugüne dek, 4'ü 2.Lig, 1'i Türkiye Kupası olmak üzere toplam 14 kez karşılaşırken, Bursaspor, 6 kez sevindi, 5 maç berabere, 3 maç ise Belediye üstünlüğü ile sona erdi. Rakip filelere 20 gol atan yeşil beyazlılar kalesinde ise 8 gol gördü. Süper Lig'de oynanan 9 maçta ise Bursaspor, 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alırken, 13 gol atıp 6 gol yedi.

EN FARKLI 6-0

En farklı galibiyetini ise şampiyon olduğu 2009-10 sezonunda Bursa'da oynanan maçta 6-0'lık skorla alan bu karşılaşmadan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 5 kez karşılaşan Bursaspor, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Deplasmanda oynanan 2'si 2.Lig olmak üzere toplam 6 maçta ise rakipler birbirlerine üstünlük sağlayamadı. 2 karşılaşmayı Bursaspor kazanırken, 2 maç berabere, 2 maç ise mağlubiyetle sonlandı. Bursaspor en son ilk yarıda konuk olduğu rakibi ile golsüz berabere kaldı.

ŞANSSIZLIĞA SON VERMEK İSTİYOR

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, futbolcularıyla antrenman öncesi yaptığı toplantılarda İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının önemine değindi. Manisaspor galibiyetiyle moral bulan futbolcularından bu maça ayrı bir motivasyon ve konsantrasyon ile çıkmalarını isteyen Ertuğrul Sağlam, oyuncularından dikkatli olmasını istediği öğrenildi.

DÜDÜK ARSLANBOĞA'DA

Bursaspor'un Pazartesi günü saat 20.00'da Bursa Atatürk Stadı'nda Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı müsabakayı Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını, İsmail Şencan ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Fethi Serkan Koçak.

MUHTEMEL KADRO

"Carson- Basser, Serdar, Ömer, Hakan- Sestak, N'Diaye, Adem, Vederson- Batalla, Pinto"

SAKAT VE CEZALI: Yok

BİLET FİYATLARI: VIP A-B Tribünü 1. Sıra 150 TL, VIP A-B Tribünü 2.3.4.5.6. Sıra 100 TL, VIP C Tribünü 50 TL, Kapalı A-B-C Tribünü 50 TL, Maraton Tribünü 20 TL, Kapalı Kale Arkası 10 TL, Açık Kale Arkası 5 TL, Misafir Tribün 5 TL


EK(İA/Aİ)