18'İNCİ RANDEVU

Bursaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile ilk kez 2004-2005 sezonunda şu anki adı PTT 1'inci Lig'de karşı karşıya gelirken yeşil beyazlılar bu karşılaşmayı 2-0 kazandı. Bugüne kadar turuncu mavililerle 17 kez karşı karşıya gelen Bursaspor bu karşılaşmalarda 9 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 5 beraberlik aldı. Yeşil beyazlılar oynanan 17 maçta rakip filelere 29 gol bırakırken, kendi kalesinde 11 gol gördü. Bursaspor, ligde oynanan son maçta Olimpiyat Stadı'nda rakibini 4-0'la geçmeyi başardı.

TURGAY BU KEZ RAKİP

3 sezon formasını giydiği Bursaspor ile birlikte lig şampiyonluğu yaşayan tecrübeli forvet oyuncusu Turgay Bahadır, yarın oynanacak karşılaşmada yeşil beyazlılara karşı sahaya çıkması durumunda 3 yıl aradan sonra Bursaspor'a rakip olacak.

HAKAN CEZALI, SERDAR SAKAT

Bursaspor'da deplasmanda oynanan Kayserispor karşılaşmasında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kalan Hakan Aslantaş İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Bursa'da oynanan Twente maçında fibula kemiği çatlayan Serdar Aziz de bu maçta forma giyemeyecek.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın savunmada Ömer Erdoğan'a forma vermesi bekleniyor.

DÜDÜK MÜFTÜOĞLU'NDA

Yarın saat 20.00'de Bursa Atatürk Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmayı Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Müftüoğlu'nun yardımcılıklarını, Gökhan Memişoğlu ve Asım Yusuf Öz yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Mustafa Öğretmenoğlu.

Bursaspor'un yarınki karşılaşmaya şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

"Carson- Basser, Ömer, İbrahim, Vederson- İsmail, N'Diaye, Adem, Ozan- Batalla, Pinto"


EK(İA/Aİ)