BATALLA 3'LEDİ

Yeşil beyazlı takımın Arjantinli yıldızı Batalla, Trabzon deplasmanında yeşil beyazlıların tarihe geçen golünü kaydetti. Bursaspor'un gol hasretine son veren Batalla, ligin ilk 9 haftasında 3 gol ve 5 asist yaptı. Takım olarak çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirten Batalla, golyü anlatırken şöyle dedi:

"ÖNCE PİNTO'YA PAS VERMEYİ DÜŞÜNDÜM"

"Son 4 maçta galip gelememiştik. Bu çok önemli bir galibiyet oldu. Trabzonspor maçına çok iyi hazırlanmıştık. Golde topu ilk aldığımda Pinto'ya pas vermeyi düşündüm. Pinto'nun açısı kapanınca topu sağıma çekip kaleye vurdum ve gol oldu. Gole çok sevindim. İnsan gol atınca çifte mutluluk yaşıyor. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum."

İBRAHİM ÖZTÜRK: "TARİHİ BİR ZAFER"

Yeşil beyazlı takımın stoperi İbrahim Öztürk ise Trabzonspor deplasmanında tarihi bir zafere imza attıklarını vurgularken şunları söyledi:

"Gerçekten zor maç oldu. Golden sonra rakibin baskısı arttı. Bu galibiyet çok önemli. Tarihimizde bir ilk olarak önemliydi. Zeminin el verdiği kadarıyla futbol oynamaya çalıştık. Sonuçta galip gelmesini bildik. Beraberlik serisini kapattık. Yavaş yavaş üst sıralar yükselmek istiyoruz."

HAKAN: "ZEMİN AĞIRDI"

Trabzonspor karşısında sol kahatta oynayan Hakan Aslantaş ise şöyle konuştu:

"Dört hafta galip gelemiyorduk. Başkanımız İbrahim Yazıcı fenalaştı. İnşallah önemli bir şeyi yoktur. Kendisine acil şifalar diliyoruz. Ağır bir zeminde iyi mücadele ettik. Bence biz daha iyi oynadık ve galip geldik. Dört haftadır galip gelemiyorduk. Trabzon’da tarihi bir galibiyet aldık. İnşallah bu galibiyet serimiz devam eder."


EK(İA/AÖ) FOTOĞRAF