Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Futbolda şans faktörünün çok önemli olduğunu ifade eden Yazıcı, "Son dakika mağlubiyetlerimiz, puan kayıplarımız var. Aklım almıyor ama oluyor. Futbolda bunlar var. Olsaydı bugün zaten şampiyonluktan söz ederdik. Ama bunlar var. Dilerim o şanssızlıklar artık hep geride kalsın ve şans bizim yanımızda olsun" diye konuştu.

"TUTULMAZSA SENEYE OLMAZ"

Playoff sistemini değerlendiren Başkan Yazıcı, "İyi mi olacak, kötü mü olacak, onu hepimiz kendi kendimize de zaman zaman soruyoruz. Playoff oynandıktan sonra iyi mi oldu, kötü mü oldu, anlayacağız. Tutulmazsa seneye olmaz. Ama güzel birşey olursa seneye de devamı olur" şeklinde konuştu.

"ESAS OLAN LİGDİR"

Türkiye Kupası'nda iddialı olduklarını ve kupanın Bursaspor için önemli olduğunu belirten Yazıcı, "Öyle bir kupayı ikinci sefer kazanabilirsek Bursaspor tarihi için çok önemli. Niye olmasın. Biz o kupayı kazanabilecek bir takımız ve layık bir şehriz. Almak için herşeyi yapacağız. Kupa Avrupa yoluna daha yakın. Kupaya göre endekslenmesin. Esas olan ligdir. Ligde de en iyi dereceyi alman önemli. Kötü bir derecen var kupa almışsın makbule geçmeyebilir" dedi.

"HESABIMIZ VAR"

Türkiye Kupası'ndaki rakipleri olan Sivasspor ile bu sezon ligde oynanan 2 maçta da mağlup oldukları hatırlatılması üzerine Yazıcı, "Hesabımız var tabi. Bu kupa maçında bunu telafi ederiz diye düşünüyorum. Bu maçın da nerede oynanacağı konusu çok önemli. Gereken müracaatlarımızı yaptık. Uygun bir yer seçimi olur diye görünüyor. Bu işin normali Ankara'dır. Birinci tercih budur" diye konuştu.


EK(İA/Aİ)