YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ'NDE

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda pazar akşamı oynanan maçında fenalaştığı için ambulansla götürüldüğü Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından da Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevkedilen İbrahim Yazıcı'nın tedavisinin Kardiyoloji Yoğum Bakın Ünitesi'nde devam ettiği bildirildi.

"GELDİĞİNE GÖRE SAĞLIK DURUMU ÇOK İYİ"

Kardiyoloji Yoğum Bakım Servisi doktoru Fatih Akkaya, Başkan İbrahim Yazıcı'nın sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi, "Maçın son anlarında yaşadığı büyük heyecanın, mevcut olan hipertansiyon ve akciğerde sıvı toplanması rahatsızlıklarını tetiklediğini düşünüyoruz. Geldiği ana göre sağlık durumu çok iyi ve her an iyiye doğru gidiyor" dedi.

PROF.GÖKÇE:"BEKLEME SÜRESİ 24-48 SAAT"

İbrahim Yazıcı'ya pazar akşamı müdahale edip tedavisine devam eden Kardiyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr.Mustafa Gökçe ise ne zaman taburcu olacağın konusunda şu anda bir açıklama yapamayacağını, bu tür durumlarda 24-48 saat arasında bir bekleme süresi olduğunu söyledi.

ŞAKAR:"HER AN YANINDAYIZ"

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ise her an Başkan İbrahim Yazıcı'nın yanında olduklarını, gerekli tüm imkanların seferber edildiğini söyledi, "Dileğimiz en kısa sürede sorununu atlatması ve hastaneden taburcu olması" diye konuştu.


ÖA(TM/AÖ)