Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Doğan Haber Ajansı muhabirinin sorularını yanıtladı. Takımın gün geçtikçe daha iyi olduğunu ifade eden Yazıcı, "Takım oturmaya başladı. Uyum sağlandı. İyi bir takımız ama bazı uyumsuzluklar ve şanssızlıklar vardı. Şimdi artık daha iyi futbol oynamaya başladık. Her geçen gün de daha iyiye gidecek" diye konuştu.

"HEDEF DAHA BÜYÜKTÜ"

Kalan 4 maç sonunda Bursaspor'un hedeflediği yerde olup olmayacağı yönünde yöneltilen soruyu cevaplayan Yazıcı, "Hedefe bence ulaşamadık. Bursaspor'un hedefi daha büyük bir hedefti ve gerisinde kaldık. Bu sene bu hedefe maalesef ulaşamadık. Şimdi, gidilecek en iyi yere kadar gideceğiz" dedi.

"BİZ HER YERDE DİK DURDUK"

Deplasmanda oynanan Eskişehirspor maçında, kırmızı siyahlı taraftarların açtığı üzerinde "Dik duruş İbrahim Yazıcı" yazılı pankartı değerlendiren Başkan İbrahim Yazıcı, "Biz her yerde dik durduk. İnandığımız şeylerin arkasındayız ve arkasında olmaya da devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"BUNU ZAMANI GELİNCE PAYLAŞIRIM"

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın dün akşam yerel bir televizyon kanalında yaptığı, "Gelecek sezonla ilgili plan yapamamanın sıkıntısı yaşıyoruz. Sezon sonunda kongre var. Olaylar nasıl gelişecek, biz de bilmiyoruz. Önümüzdeki sezonla ilgili çalışma yapılması lazım. Kongre belirsizliği nedeniyle duruyoruz" sözlerinin hatırlatılması üzerine Yazıcı yorum yapmaktan kaçınırken, "Bu konuyla ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Kongre konusunda da aday olup olmayacağımı zamanı gelince tüm kamuoyuyla paylaşırım" dedi.