Başından beri haklı olduğuklarını söylediklerini, böyle bir cezayı hak etmediklerini belirten Başkan İbrahim Yazıcı, kararın bozulmasından dolayı mutlu olduklarını vurgularken şunları söyledi:

"CAS’ta böyle bir olayın gerçekleşmesi^, çok karşılaşılan bir durum değil. UEFA'nın verdiği kararların yüzde 99'u CAS tarafından onaylanır. Açtığımız dava üzerine UEFA'nın 1 yıl kapattığı Avrupa kapısının CAS tarafından açılmasından dolayı mutluyuz. Avrupa Ligi'nde mücadele edeceğimiz için çok mutluyuz."

ERTUĞRUL SAĞLAM:"TRANSFERE YÖNELECEĞİZ"

Yeşil beyazlı takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'da CAS kararından büyük mutluluk duyduğunu vurgularken şöyle konuştu:

"Sezon boyunca mücadele edip, bu mücadelemizin karşısında iyi bir netice elde edip, üçüncü defa üst üste Avrupa kupalarına katıldığımız için çok mutlu olmuştuk. Sonrasında çıkan olumsuz karar hepimizi hayal kırıklığına uğratmıştı. Olayı çok iyi analiz ettiğimiz zaman da kesinlikle bu kararın çok haksız bir karar olduğunu bütün spor kamuoyuyla paylaşmıştık. CAS, hakkımızı iade etti. Önümüzdeki sene Avrupa Ligi'nde oynama hakkımızı kazandığımız için mutlu olduk. Bu karar bizim için geleceğe biraz daha farklı açıdan bakma şansımızı ortaya çıkardı. O yüzden bundan sonraki dönem bizim için çok önemli. Geçmiş dönemlerde elde ettiğimiz tecrübeleri artık bu sene Avrupa kupalarında başarıya dönüştürme, en azından Avrupa kupalarında biraz daha uzun yol kat etme açısından değerlendirmemiz gerektiğini söylüyorduk. İstediğimiz başarıları yaşatacağına inandığımız takviyleri de yapma şansını bulduk. Açıkçası transfer konusunda da Avrupa kupalarına katılıp katılmayacağımız konusu elimizi kolumuzu bağlamıştı. Şimdi biraz daha rahatladık. Transfere yönelerek, çok kısa zamanda takıma bir iki takviye yapacağız."