Trabzonspor maçında rahatsızlanan, dün de tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Tatsız bir olayı atlattığını  belirten Yazıcı, "Herkesin başına gelebilecek birşey. Beni tanıyanlar iyi bilir. Maçta çok heyecanlanıyorum. Çogu zaman şeref tribününde oturmam başka yerlere giderim. Heyecan duymuyorsan zaten bazı şeyleri de yapmayacaksın. Bursaspor bana heyecan vermeseydi ben bu işin kenarından bile geçmezdim. Aksayan yerimizi onardık, anjiyo yapıldı" diye konuştu.

"ÇOK HEYECANLANDIM"

Galip geldikleri Trabzonspor maçında çok heyecanlandığını ifade eden Yazıcı, "Bir kamera maç anında beni tamamen çekse ne kadar şekilden şekile girdiğimi görür. Trabzonspor maçının ayrı bir özelliği vardı. Bugüne kadar orada hiç yenememiştik. Bunun heyecan, stresi vardı. Çok şükür geride kaldı. Bir ilk daha yaptık. Bu vesileyle hem tribün hem de maçın ilki oldu" dedi.

"SON DAKİKA ÇOK ÖNEMLİ"

Her maç öncesi heyecanlandığını vurguayan Başkan Yazıcı, "Twente maçında devrede herkes tebrik etti. Ben orada, 'Maç 90 dakika' dedim. 'Büyük takım- küçük takım' gibi düşüncelerim olmaz. Son dakikaya kadar heyecan yaşarım. Son dakika çok önemli. Bunları biz bu sene örneklerini çok yaşadık" dedi.

"LİG UZUN"

Ligin uzun bir maraton olduğunu hatırlatan Yazıcı, "Puan cetveline bakarsanız; 1'inci ile sonuncu arasındaki fark ortada. Ortadan zirveye çıkmak ise, zor birşey değil. Ama aşağı da inebilirsin. Kimse 'Bu sene şu takım düşer' diyemez. Herkes, herkesi yenebiliyor. 'İşin sonunda tabelaya bak' diyorlar. Biz çok iyi oynadık ama tabela iyi göstermedi. Neticede aldığın puan önemli" diye konuştu.

Başkan İbrahim Yazıcı, biraz dinleneceğini ve bir süre maçlara gitmeyeceğini, maçları biraz televizyondan seyredeceğini ifade ederken, "Süleyman Seba maça gitmezdi. Ama Beşiktaş en büyük başarılarını o zaman aldı. Maça gitmek değil, netice önemli. Bir müddet de böyle gitsin bakalım" dedi.

Yeşil-beyazlı ekibin son durumunu da değerlendiren Yazıcı, sözlerinin son bölümünde "Bursaspor'un kadrosu zengin ve futbolcular birbiriyle uyumlu. Bursaspor'daki birlik ve beraberlik son derece iyi. Bazen 'Top da isteyecek' derler ya. Biraz şans faktörü de olacak. Şansımız iyi giderse herşey yolunda gider" dedi.


EK(İA/AÖ)