Yazılı bir açıklama yapan Cevdet Yıldız, "Camiamızı huzursuz eden hukuk dışı eylemlere son vermek için ve Bursaspor’u güzel yarınlara hep birlikte taşımak için yeşil beyazlı kulübe başkan adayı oldum. Herkes şunu çok iyi bilmelidir ki, Bursaspor’da egemenlik sadece gerçek Bursasporlularındır" ifadelerini kullandı.

"HİLE YAPTILAR"

Bursaspor, Bursa’da yaşayan ve 'Ben Bursasporluyum' diyen herkesin ortak değeri olduğunu sözlerine ekleyen Yıldız şöyle devam etti:

"Gelin görün ki bugünkü mevcut yönetim kulübün gerçek üyeleri olan 3 bine yakın üyeyi hukuk dışı ihraç ederek hazrun listesine yazmamıştır. Üstelik Yargıtayca 'üyelikler geçerlidir' kararı olmasına rağmen. Bunun yanında yine hukuksuz bir şekilde uzaktan yakından Bursaspor’la ilgisi olmayan 2 bine yakın kişi kulübe üye yapılarak hazrun listesine yazılmışlardır. Bizim listemizin tamamı kulübümüzün gerçek üyeleridir. Ancak Yazıcı yönetimi hazrunda açık bir şekilde hile yapmış bulunmaktadır.

Bunun hesabını yine hukuk önünde verecektir. Bunun zararını ise elbette ki camiamız görecektir. Ancak biz görevimizi yaparak camiamızı bilgilendiriyoruz. Takdir tabii ki büyük Bursaspor camiasınındır."


EK(İA)