Yeşil beyazlı yönetim, yaptığı toplantıda Ozan İpek’i süresiz kadro dışı bırakılırken 200 bin TL'de para cezası verdi. Toplahtıda ayrıca Sivasspor maçından sonra yardımcı antrenör Mutlu Topçu ile tartışan Ferhat Kiraz’a da 25 bin TL para cezası verildi.

Basın Sözcüsü Selçuk Eren, katıldığı televizyon kanalında aldıkları kararı değerlendirdi. Ozan İpek ve Ferhat Kiraz’a disiplinsiz hareketleri nedeniyle teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda ceza verdiklerini belirten Selçuk Eren, şunları söyledi:

"İki saat süren toplantının sonunda da kararı aldık. Ozan bizim sözleşmeli futbolcumuz. Bir süre antrenmanlara A-2 takımla devam edecek. Belki kafasını toparlar. Babalar evlatlarına bazen ceza verebilir. Ama bu cezanın dönüşü bazen olumlu olur. İnşallah Ozan kafasını toparlar."

"BİZE GELEN TEKLİF YOK"

Selçuk Eren, soru üzerine Ozan İpek’e gelen herhangi bir transfer teklifinin olup olmadığı yönündeki soruya, "Bize Ozan’la ilgili bir teklif gelmedi" cevabını verdi. Yönetim olarak Ozan’la görüşmediklerini de sözlerine ekleyen Selçuk Eren, "Teknik kadromuz görüştü" diye konuştu.


EK(İA/AÖ)