Basın Sözcüsü Seçuk Eren Eskişehirspor maçında soğuk havaya rağmen takımı 90 dakika destekleyen taraftarlara teşekkür ederken, maça çok kontrollü başladıklarını söyledi. Eren, maçı şöyle değerlendirdi:

"Oyunun kontrolü bizdeydi. Golü de bulduk. İlk yarıyı rahat tamamladık. İkinci yarının başında 2'nci gölü bulduk. Bir anlık pozisyon hatasından gol yedik. Şoktan çıkamadan 2'nci golü de kalemizde gördük. Son dakikaya kadar mücadele ettik. En azından yenilmedik. Biz bu istikrarlı oyunumuzu haftalardır sürdürüyoruz. Bu oyunu sürdürdüğümüz takdirde puanlar gelecektir. Taraftarlarımız takıma güvensin. Önümüzdeki Gençlerbirliği maçından galibiyetle ayrılıp devreyi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Önce bir kupa maçı oynayacağız. Kupada da hedefimiz gruplardan çıkmak."

İKİNCİ BAŞKAN BÖLÜKBAŞI: "6 DAKİKADA 2 GOL YEDİK"

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı ise 6 dakikada kalede 2 gol gördüklerini hatırlattı. Bölükbaşı, Eskiyşehirspor'un iyi bir takım olduğunu, Yeşil-beyazlı futbolcuların çok iyi mücadele ettiklerini belirterek şöyle dedi:

"İkinci yarı maalesef beklediğimiz olmadı. Biraz rehavete kapıldık. İlk yarı biz ikinci yarı Eskişehirspor oynadı. Beraberlik iyi sonuç. Sivasspor maçında da bunu yaşadık. Önümüzde Gençlerbirliği maçı var. İkinci yarıya daha iyi başlamak istiyoruz. Takımı daha ileriye taşıyacak olan yine bu çocuklar. Biz hocamıza güveniyoruz. 2-2'ye de 'kısmet' diyeceğiz ve bundan sonraki maçlara bakacağız."



EK(CE/AÖ)