Defans oyuncusu Kolo Toure'nin transferini bitirmek istemesine rağmen bir türlü sonuca ulaşamayan yeşil beyazlı yönetim, alternatif futboculara yöneldi. Yeşil beyazlı yönetimin gündeminde olan 2 futbolcu Arjantin milli takımı ve Velez Sarsfield'in orta saha oyuncusu Augusto Fernandez ile Almanya 3'üncü lig takımlarından Karlshure'un Türk asıllı orta saha oyuncusu Hakan Çalhanoğlu oldu. Yeşil beyazlıların sağ açık ve orta sahanın ortasında görev yapan 2 futbolcudan Hakan'ın ilk tercih olduğu öğrenildi.

GÖRÜŞMELERİ BAŞKAN YÜRÜTÜYOR

Augusto Fernandez ve Hakan Çalhanoğlu ile görüşmeleri Başkan İbrahim Yazıcı'nın bizzat yürüttüğü bildirildi. Bonservis bedelinin yüksek olduğu belirtilen Hakan için Trabzonspor'un da devrede olduğu ifade edildi.

Türkiye'de son günlerde medyada yer alan, "Hakan Çalhanoğlu, Werder Bremen yolunda" haberlerinin ise doğru olmadığı kaydedildi. Karlsruhe Kulübü'nün Hakan için 3 milyon euro bonservis bedeli istediği belirtildi.

MANCİNİ'NİN AÇIKLAMASI HEYECAN YARATTI

Öte yandan Manchester City'nin teknik direktörü Mancini, oyuncusu Kolo Toure için bugün açıklamada bulundu. Toure'nin artık karar vermesini beklediğini ifade eden Mancini, oyuncusunun Bursaspor ile görüştüğünü de doğruladı. Bu açıklama yeşil beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. Öte yandan İngiliz kulübünün Toure için 3 milyon poundluk bonservis bedeli istediği ifade edildi.


EK(İA/AÖ)