Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’la temasa geçen menajerler, Sivok’un Türkiye’de kalmaya sıcak baktığını ve Bursaspor’a forma giyebileceğini ilettiler. Ertuğrul Sağlam’ın gelen bu öneri üzerine düşünmek için süre istediği öğrenildi.

Sağlam’ın Beşiktaş’ta başarılı maçlar çıkaran ve attığı sürpriz gollerle epey dikkat çeken Tomas Sivok için başkan İbrahim Yazıcı görüşeceği belirtildi. 29 yaşındaki Sivok, Süper Lig’de 99 maçta forma giydi, 9 gol kaydetti.

FERHAT PAZARLIĞI

Bu arada Ertuğrul Sağlam'ın kadrosunda görmek istediği Bolusporlu Ferhat Kiraz için temasların devam ettiği, Boluspor'la daha 1 yıllık sözleşmesi olan Ferhat için Bursaspor yönetiminin pazarlıklarını sürdürdüğü ifade edildi.

VEYSEL-TURGAY TAKASI

Eskişehirsporlu Veysel Sarı için de girişimlerine başlayan Bursaspor'un sözleşmesi devam eden genç futbolcu için takas teklifinde bulunduğu öğrenildi. Bursaspor'un Eskişehirspor'a Veysel'e karşılık Turgay Bahadır ile birlikte para teklif ettiği ifade edildi. Veysel için Fenerbahçe'nin de devrede olduğu öne sürüldü.

TAGOE, STEPANOV VE SVENSSON'A TEKLİF YOK

Bursaspor’un kendilerinden kulüp bulmaları istediği Prince Tagoe, Milan Stepanov ve Gustav Svensson için yönetime henüz resmi bir teklifin yapılmadığı bildirildi. Tagoe’nin adı Katar, Dubai ve Çin kulüpleriyle anıldığı, Svensson’u Göteborg ve Club Brugge’un istediği belirtildi. Svensson’u isteyen iki kulübün de İsveçli futbolcudan, "Bonservis sorununu hallet, öyle gel" yönünde talepleri olduğu öğrenildi. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın ise bu fikre sıcak bakmadığı dile getirildi.


EK(İA/AÖ)