Gecede teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yardımcıları ve Yeşil Beyazlı futbolcular tam kadro yer aldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhan Parseker, Bursaspor yönetim kurulu üyeleri ile sanayici ve işadamları katıldı.

KEYİFLİ DAKİKALAR

Renkli geçen gecede Yeşil Beyazlı futbolcular keyifli dakikalar geçirdi. Gecenin ev sahipliğini yapan DOSAB Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Oran katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Oran, Türkiye Kupası'nı havaya kaldırdıktan sonra daha geniş bir katılımla büyük şampiyonluk yemeğinde bir araya geleceklerini söyledi.

BELEDİYE BAŞKANI RECEP ALTEPE: "YENİ DESTANLAR YAZACAKSINIZ"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gecede yaptığı konuşmada, takımın kupayı Bursa'ya getireceklerine inandıklarını söyledi. Altepe, "Şampiyon takımı saygıyla selamlıyorum. Bursaspor, Bursa'nın değeri. Eminim ki yeni destanlar yazacaksınız. Bursaspor bir semt takımı değil. Çarşamba günü Fenerbahçe'yi devirip kupayı Bursa'ya getireceğiz" diye konuştu.

TEKNİK DİREKTÖR ERTUĞRUL SAĞLAM: "EKİP RUHUYLA BAŞARDIK"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, büyük başarılar yaşadıklarını ifade ederek, "Büyük Başarılar Yaşadık. Bunu ekip ruhuyla başardık. 26 yıl sonra bu arkadaşların Bursa kentine bu mutluluğu yeniden yaşatacaklarına inanıyorum. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz" şeklinde konuştu.

ORAN'DAN TELEFON SÜRPRİZİ

Gecenin ev sahipliğini üstlenen DOSAB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Oran konuşması sırasında sürpriz yaptı. Oran, telefonla Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'yı arayarak kupanın kazanılması halinde daha büyük bir yemekte bir araya geleceklerini söyledi.

Gecede kaptan Ömer Erdoğan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye N'Diaye Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e, Pinto Bursa Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhan Parseker'e, Batalla da DOSAB Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Oran'a forma hediye etti.



EK (İA/RT)