Yeni sezonla ilgili çalışmalara hız veren yeşil beyazlı ekipte ilk olarak takımdan gidecek futbolcular belirlendi. Yönetim, büyük umutlarla transfer edilmelerine rağmen bekleneni veremeyen Tagoe, Svensson ve Stepanov'la yollarını ayırma kararı aldı.

TAKAS FORMULÜ

Yeşil beyazlı ekibin 3 yabancı oyuncunun dışında teklif gelmesi durumunda gönderilmesi düşünülen bazı futbolcularla da yollarını ayrılabileceği bildirildi. Yönetimin bu futbolcularla ilgili takas formülünü gündeme getirebileceğini, bazı genç futbolcuların da kiralık olarak gönderileceği belirtildi.

ÖMER ERDOĞAN BELİRSİZLİĞİ

Mayıs ayı sonunda sözleşmesi sona erecek olan Bursaspor'un deneyimli futbolcusu Ömer Erdoğan'la ilgili belirsizliğin sürdüğü bildirildi. Taraftarlar, internet sitelerinde kulüp tarihine adını şampiyonluk kupasını kaldıran kaptan olarak yazdıran, efendiliği, çalışkanlığı, profesyonelliği ve gençlere örnek olmasıyla kendilerinin kalbini kazanan Ömer'in camianın bir parçası olduğunu öne sürerken şu görüşleri savunduar:

"Kulübümüz, Ömer Erdoğan isminden uzun yıllar faydalanmalı ve gerek altyapı, gerekse A takımdaki gençlere bu ismi örnek olması amacıyla Bursaspor’dan koparmamalı. Ömer Erdoğan ile hiç düşünmeden resmiyette yeniden nikah tazelenmeli."