Bursaspor, Yenişehir Havalimanı'ndan kalkan THY'ye ait özel uçakla Kayseri'ye geldi. Yolculuk öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yeşil beyazlı futbolcular galibiyete inandıklarını ve taraftarlara bayram hediyesi vermek istediklerini söylediler. 

KAPTAN ÖMER: OTURMUŞ BİR KADROMUZUN OLMASI AVANTAJ

İyi bir başlangıç yapmak istediklerini söylen kaptan Ömer Erdoğan, "İnşallah iyi bir başlangıç yaparız. Geçen sene de Kayserispor ile iyi bir başlangıç yapmıştık. Sezon başlangıçları önemli. Twente maçı öncesi bize moral olacak. Karşımızda önemli bir rakip var. Ciddi transferler yaptılar. Bizim de oturmuş bir kadromuz var. Kendimizi daha avantajlı görüyorum. Umarım istediğimiz sonucu alırız ve Twente maçı öncesi bize moral olur. Alacağımız iyi bir galibiyetle taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz" diye konuştu. 

ADEM: BAYRAM HEDİYESİ VERMEK İSTİYORUZ

Bursaspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Adem Koçak, "Uzun zamandır bu maç için hazırlanıyoruz. Kayseri deplasmanları zor geçiyor ama biz kazanacağımızı düşünüyoruz. İnşallah oradan alacağımız 3 puanla Twente maçı öncesi taraftarlarımıza bayram hediyesi vermek istiyoruz" diye konuştu. 

MUSA: 3 PUANI ALAN TARAF OLMAK İSTİYORUZ

Bursaspor'un yetenekli orta saha oyuncusu Musa ise şunları söyledi:

"UEFA'da kötü bir başlangıç yaptık ama daha sonra telafi ettik ve moralimizi düzelttik. Ligin ilk maçı bizim için çok önemli. Kayseri'den 3 puanla dönmek istiyoruz. Kadrolarında kaliteli oyuncular var. 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz."


EK(İA/Aİ)