2'inci Başkan Recep Bölükbaşı, İdari Asbaşkan İsmet Demirel ve Basın Sözcüsü Selçuk Eren takımı Eskişehir’e uğurladı. 21 futbolcunun yer aldığı kafilede, kasığında gerilme ve ödem tespit edilen Teteh Bangura yer almadı. Eskişehir’e hareket öncesinde futbolcular İbrahim Öztürk, Hakan Aslantaş, Murat Yıldırım ve Gökçek Vederson değerlendirmede bulundu.

İBRAHİM ÖZTÜRK: "ZOR BİR MAÇ"

Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu İbrahim Öztürk Eskişehirspor maçının zor bir mücadele olacağını söyledi. İbrahim, "Zor bir maç ama bizim için önemli olan galip gelmek. Bu düşünceyle Eskişehir’e gidiyoruz. İlk yarının bitmesine 2 maç var. Rakibimiz puan cetvelinde bizim üstümüzde yer alıyor. Şu anda en önemli rakibimiz konumundalar. Eskişehir’den 3 puan ile döndüğümüz takdirde içeride oynayacağımız son maçınrdan inanuyorum ki sezonun ikinci yarısında çok daha başarılı işlere imza atacağız. Bu bakımdan hedefimiz Eskişehir’den galibiyet dönmek. İnşallah iyi bir sonuçla Bursa’ya döneriz" diye konuştu.

HAKAN ASLANTAŞ: "SON İKİ MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ"

Son iki maçı kazanmak istediklerini belirten Hakan Aslantaş, "Eskişehirspor özellikle evinde iyi oynayan bir takım. Biz de devre arasına girmeden son iki maçımızı kazanmak istiyoruz ki sezonun ikinci yarısında daha rahat maçlar oynayalım. Şuan her şey iyi gidiyor. İnşallah galip gelen taraf biz oluruz" dedi. 

MURAT YILDIRIM: "DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Eskişehirspor maçının önemli bir mücadele olacağını ifade eden Murat Yıldırım, "Bizim için çok önemli bir mücadele olacak. Son iki maçımızı kazanıp devreyi kapatmak istiyoruz. Takımımız iyi durumda. Gittikçe daha iyi olacağız. Eğer bu iki maçı kazanırsak ligin ilk yarısında iyi bir yerde bitireceğimizi düşünüyorum. İnşallah bunu başarırız." şeklinde konuştu. 


EK(CE/AÖ)